despre noi

Despre noi

Compania Bil&Bil Construct s-a infiintat in anul 2008 avand ca obiect de activitate constructiile civile si industriale, acoperind în acest sens o sferă largă de servicii necesare acestei activităţi. Pe parcursul anilor a incercat sa se dezvolte si cu ajutorul unei echipe de inalta calificare a reusit sa realizeze numeroase proiecte, atat prin construirea lor cat si prin activitatile specifice domeniului de activitate in Bucuresti si multe alte alte zone ale tarii.

despre bilbil costruct

Experienta in management

Experienta in constructii pe care am acumulat-o, a inseamnat, atat garantia reusitei fiecarei lucrari, cat si acumularea curajului de abordare a provocarilor cele mai indraznete.
La început, in 2008, au fost echipa, curajul şi ambitia de-a construi, apoi fiecare client ne-a recomandat celorlalţi.
Managementul firmei este asigurat de o echipa de specialisti, cu mare experienta si dornica de implementare a principiilor de piata comunitar europene la toate nivelurile de activitate a tuturor angajatilor.

management bilbil costruct

constructii bilbil

Forta in constructii

In prezent Bil & Bil Construct activeaza pe piata constructiilor cu o forta de munca de peste 30 angajati. Cu ajutorul echipamentelor mecanizate, Bil&Bil Construct oferă clienților săi o gamă variată de servicii de înaltă calitate precum: mansardare, consolidare, structuri de rezistență, hidrotermoizolație, amenajări interioare precum: placări uscate, zugraveli, gresie, faianță, parchet, piatra, marmura, etc.
Cu un background puternic pe piaţa de construcţii din România, compania BIL&BIL CONSTRUCT a reuşit să se impună rapid în proiectele dezvoltate odată cu expansiunea pieţei imobiliare.
Dezvoltarea permanent activă în cadrul construcţiilor civile şi industriale trebuie mereu susţinută de înalta calificare a angajaţilor companiei noastre. Fiind constienti de acest aspect, suntem foarte selectivi în ceea ce priveşte alegerea personalului.

forta bilbil costruct

Provocari

Proiectele complexe din punct de vedere tehnic si economic ne ambitioneaza si ne provoaca nu numai sa le ducem la bun sfarsit, ci sa aducem si valoare adaugata clientilor nostri. BIL&BIL CONSTRUCT înțelege noile tendinţe în acest domeniu şi a implementat tehnologii moderne pentru executarea cu profesionalism a lucrarilor. Ne plac provocările şi acesta este poate şi motivul pentru care în prezent putem derula proiecte de orice dimensiune sau grad de dificultate.

provocari bilbil costruct

Consulta lista noastra de preturi standard    

Ne mandrim cu

Zeci de proiecte imobiliare realizate
Am realizat o gama larga de proiecte imobiliare, atat personalizate cat si standard. Toti clientii nostri sunt multumiti.
Proiecte medii in curs de desfasurare
Proiecte precum restaurarea zidurilor cetatii Turnu Severin sau dezvoltarea Centrului Multifunctional pentru comunitatea din localitatea Berceni sunt proiecte cu care ne mandrim.

Echipa noastra

Catalin BILGA

Director General

Alin BILGA

Director Executiv

LIVIU MARIN

Project Manager

Petru LUCA

Inspector SSM